Kamp Alfa 2016, četvrti dan prve smjene

Četvrti dan Kampa djece i mladih „ALFA 2016“ započeo je u 6,30 sati buđenjem sudionika, jutarnjom tjelovježbom i jutarnjom higijenom. Nakon obilnog doručka svečano je podignuta zastava Republike Hrvatske.

Djelatnik Odjela prevencije Policijske postaje Zaprešić i kontakt policajac iz iste postaje održali su predavanje o prevenciji ovisnosti i vršnjačkog nasilja. Djeca su aktivno sudjelovala u predavanju podijeljena u manje grupe koje su trebale napisati sastavak na zamišljenu situaciju. Bila su vrlo kreativna.

Autobusom ZET-a otputovali smo u Samobor gdje smo na kupalištu Vugrinščak uživali u vodenim aktivnostima. Dio sudionika se popeo do ruševina Starog grada Samobora, a vodič im je bio Marko iz Samobora. Ručak je upriličen u restoranu „Samoborska kljet“, a hrana je bila obilna i vrlo ukusna.

Nakon ručka vratili smo se u Samobor i pod nadzorom voditelja-instruktora popeli se na vidikovac visok 14 metara s kojeg puca pogled na sve strane. Trebalo je svladati strah ali svi su se popeli i uživali u pogledu i svom uspjehu.

U sjedište kampa vratili smo se kraćim putem skelom „Medsave II“ što je bio vrhunski doživljaj za sve. Priliku da upravlja skelom dobio je Roberto.

Po povratku u kamp članovi karate kluba „Mladost“ iz Samobora održali su atraktivnu prezentaciju svojih vještina. Nnaravno, najzanimljivije je bilo lomljenje gomile ploča.

Članovi Udruge HVIDR-a Zaprešić pripremili su ukusnu večeru za sudionike.

Do povečerja sudionici su se družili i birali fotografije za objavu na WEB-u. Povečerje je bilo u 23,00 sati ali su djeca bila aktivna puno duže. Petog dana na rasporedu je odlazak u Zoološki vrt Zagreb, Sljeme...

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

ADMINISTRATOR WEB STRANICE:
Franjo Triplat
admin@uvsjp-alfa.hr

Uredovno vrijeme:

PREMA NOVOM REŽIMU RADA UDRUGE

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR592360000-1101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

SPONZORI


Foto domovinski rat

Pristupnica