Obavijest o mjeri zapošljavanja Vlade RH

Ocjena: / 0
LošeOdlično 

Sukladno mjerama aktivne politike zapošljavanja Vlade Republike Hrvatske, Grad Zagreb i organizacije civilnog društva,  pomažu nezaposlenim osobama s otežanim pristupom tržištu rada kako bi  im mogli pomoći da se što lakše i brže vrate u svijet rada.

Jedna od važnih mjera zapošljavanja Vlade RH je i Javni rad – društveno koristan rad, čiji je cilj uključiti nezaposlene osobe u program aktivacije na poslovima društveno korisnog rad kojeg inicira lokalna zajednica ili organizacije civilnog društva. Ovu mjeru mogu koristiti bez obzira na duljinu prijave u zavodu za zapošljavanju: hrvatski branitelji, članovi obitelji  poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i dr. Financira se 100% troška minimalne bruto plaće u iznosu od 3.839,47 kn. Uskoro će biti organizirane radionice gdje će moći dobiti sve detaljne informacije o ovoj mjeri.

Zbog navedenog molimo da nam žurno do 15.03.2017.  dostavite popis ( ime, prezime i kontakt) nezaposlenih hrvatskih branitelja i članova obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji su članovi vaših udruga a i onih koji nisu članovi, kako bismo ih mogli uključiti u gore navedene mjere.

Cilj ove mjere je poboljšanje socijalne politike na način da uključimo nezaposlene hrvatske branitelje, članove obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja na tržište rada.

Vi, kao predstavnici civilnog društva ste ujedno i nositelji ove mjere, stoga apeliramo da se aktivno uključite u provođenju ove mjere zapošljavanja.

GRADSKI URED ZA BRANITELJE

Kontakt za informacije: 01 6100061, 01 6100131

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

ADMINISTRATOR WEB STRANICE:
Franjo Triplat
admin@uvsjp-alfa.hr

Uredovno vrijeme:

PREMA NOVOM REŽIMU RADA UDRUGE

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

SPONZORI


Foto domovinski rat

Pristupnica