Stolnoteniski turnir ALFA 2017

Ocjena: / 7
LošeOdlično 

U subotu, 30. rujna 2017. godine u organizaciji stolnoteniske ekipe UVSJP ALFA i Udruge veterana SJP ALFA organiziran je prvi (nadamo se ne i zadnji) stolnoteniski turnir ALFA 2017.
Turnir se održao u prostorijama MJESNOG ODBORA ĐURĐEKOVEC (Đurđekovec je smješten uz cesti od Sesveta prema Mariji Bistrici, prvo mjesto nakon Markovog polja). Okupilo se dvadesetak stolnotenisača, svi redom iz klubova koji se natječu u ligama SOKAZA.

Turnir je započeo intonacijom himne Republike Hrvatske, a zatim je minutom šutnje odana počast poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu.

Okupljenim sudionicima turnira, gostima i gledateljima obratili su se predsjednik Udruge veterana SJP ALFA, gospodin Željko Mihaljević i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Đurđekovec gospodin Marijo Đurković. Oba su natjecateljima poželjeli uspjeh na turniru.

Najuspješniji na turniru, osvajač prvog mjesta bio je EŠEGOVIĆ MARIJAN, drugo mjesto osvojio je TOMISLAV KOVAČIĆEK dok je treći bio MIRKO RADMAN.

Nakon proglašenja pobjednika organizator je počastio sudionike sa toplim gulašom.... 
Zahvaljujemo se Mjesnom Odboru Đurđekovec što su nam ustupili svoje prostorije, svim natjecateljima što su se odazvali na turnir i vidimo se i dogodine u još većem broju...

GALERIJA SLIKA SA TURNIRA:

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

ADMINISTRATOR WEB STRANICE:
Franjo Triplat
admin@uvsjp-alfa.hr

Uredovno vrijeme:

PREMA NOVOM REŽIMU RADA UDRUGE

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

SPONZORI


Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 18