Izborno-izvještajni sabor USPD RH

Ocjena: / 1
LošeOdlično 

U subotu 19. svibnja 2018. godine, u prostorijama Policijske akademije u Zagrebu održan je izborno - izvještajni sabor Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH. Dosadašnjeg predsjednika Josipa Klemma nasljedio je ratni pripadnik specijalne jedinice policije "Omege" Bjelovar, Zoran Maras, jednoglasno izabran od strane delegata prisutnih na skupštini.

Po završetku izbora, novoizabrani predsjednik u svom govoru u ime svih prisutnih zahvalio je Josipu Klemmu, na svemu što je tokom svog mandata učinio za pripadnike specijalne policije, i cijelokupnu braniteljsku populaciju. Zahvaljujući njegovom osmogodišnjem nesebičnom angažmanu i trudu, udruga Specijalne policije pozicionirana je kao jedna od vodećih braniteljskih udruga, s čvrstim temeljima za danji napredak, stoga se Josip Klemm pridružio generalu Mladenu Markaču na mjestu počasnog predsjednika udruge.
Novoizabrani predsjednik, obavezao se kako će nastaviti s radom po uzoru na svog prethodnika, aktivnim ukazivanjem i traženjem riješenja za probleme s kojima se susreće braniteljska populacija.
Također udruga će nastaviti sa provedbom projekata, apliciranjem na natječaje iz EU fondova, organizacijom edukativnih radionica, tribina, a poseban naglasak stavio je na suradnju s udrugama sličnih ciljeva kako bi se zajednički utjecalo na pozitivne promjene u cijelokupnom društvu.

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

ADMINISTRATOR WEB STRANICE:
Franjo Triplat
admin@uvsjp-alfa.hr

Uredovno vrijeme:

PREMA NOVOM REŽIMU RADA UDRUGE

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

SPONZORI


Foto domovinski rat

Pristupnica