6. Memorijal "Vladimir Dešćak"

Ocjena: / 0
LošeOdlično 

Već tradicionalno i ove je godine, šesti put za redom, na streljani na Dotršćini održan Memorijal „Vladimir Dešćak. Memorijal koji se održava u sjećanje na Vladimira Dešćaka pripadnika Specijalne jedinice policije „ALFA“ koji je dao svoj život u Domovinskom ratu, održan je u subotu, 28. travnja.

Memorijal je održan u organizaciji Udruge za praktično streljaštvo „Double Alpha“ i pod pokroviteljstvom Udruge veterana specijalne jedinice policije Zagreb „ALFA“ te ga je svečano otvorio predsjednik Udruge Robert Hasija. Svečanom otvaranju memorijala nazočili su i zapovjednik ATJ Lučko, ujedno i predsjednik Hrvatskog saveza za praktično streljaštvo, Alen Klabot, regionalni direktor Hrvatskog saveza za praktično streljaštvo, Dubravko Gvozdanović, te brojni  ljubitelji  praktičnog streljaštva.

Kao i svake i ove je godine memorijal bio prilika svim zaljubljenicima u streljaštvo da pokažu svoje vještine. Obzirom na savršene vremenske uvjete te vrhunsku organizaciju i tehničku priprema strelišta–pozicija, 64 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH imali su i više nego dobre temelje da pokažu što znaju.  Vještinu i znanje u praktičnom rukovanju pištoljem odmjerilo je 11 ekipa  iz klubova  koji djeluju u RH (DELTA Zagreb, DOUBLE ALPHA Zagreb, PAMPAS Osijek, Bastion Karlovac, Dubrovnik), natjecatelji iz Slovenije članovi S.P.S.A., slovenskih klubova u praktičnom streljaštvu, te natjecatelji IPSC regije BiH iz streljačkog kluba „Široki Brijeg“.

Natjecanje s  ukupno deset taktički, odlično zamišljenih i  postavljenih pozicija, uz poštivanje svih mjera sigurnosti pri rukovanju i uporabi vatrenog oružja, što je u ovom sportu na prvom mjestu, proteklo je na zadovoljstvo svih natjecatelja i suradnika u organizaciji .

Rezultati pojedinačno:

  1. Damir Sladin  ATJ Lučko
  2. Zoran Hrkač  Široki Brijeg
  3. Franjo Nadj  HS TEAM
  4. Dubravko Gvozdanović  HS TEAM
  5. Zoran Benažić  ATJ Lučko

Rezultati ekipno:

  1. ATJ Lučko
  2. HS TEAM
  3. Poskoci-Dubrovnik

Čestitke pobjedniku te ostalim natjecateljima.

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
MILIJAN BRKIĆ
ŽELJKO MIHALJEVIĆ
ŽELJKO ŠARIĆ

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKA

Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 25