7. memorijal Vladimir Deščak

Ocjena: / 5
LošeOdlično 

26. travnja 2014.g. -  u organizaciji Udruge za praktično streljaštvo DOUBLE ALPHA,a pod pokroviteljstvom Udruge veterana specijalne policije Zagreb ALFA,  održano je na streljani DOTRŠĆINA u Zagrebu natjecanje u praktičnom  streljaštvu – VII Memorijal „VLADIMIR DEŠČAK“, u čast i  sjećanje na poginulog pripadnika Specijalne jedinice policije Policijske uprave Zagrebačke „ALFA“.

Svečanom otvaranju Memorijala bili su nazočni : supruga Marina Dešćak sa sinom Matijom,regionalni direktor Hrvatskog saveza za praktično streljaštvo gosp. Dubravko Gvozdanović te brojni visoki gosti i ljubitelji športskog streljaštva, napose praktičnog streljaštva uz odlične vremenske uvjete te vrhunsku organizaciju i tehničku pripremu strelišta – pozicija, natjecanje je otvorio predsjednik udruge veterana Specijalne jedinice policije Zagreb „ALFA“ gosp. Željko Mihaljević.

Nastupila su ukupno 54 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine ,Austrije, Italije i Slovenije, čime je memorijal održao međunarodni karakter. Vještinu i znanje u praktičnom rukovanju pištoljem odmjerilo je 10 ekipa – članovi klubova praktičnog streljaštva – članica HRVATSKOG SAVEZA ZA PRAKTIČNO STRELJAŠTVO (CRO.P.S.A), natjecatelji iz Slovenije članovi S.P.S.A., Slovenskih klubova u praktičnom streljaštvu te natjecatelji IPSC regije iz Italije i Austrije.

Natjecanje s  ukupno deset taktički odlično zamišljenih i izvrsno postavljenih pozicija, uz poštivanje svih mjera sigurnosti pri rukovanju i uporabi vatrenog oružja, što je u ovom sportu na prvom mjestu, proteklo je na zadovoljstvo svih natjecatelja i suradnika u organizaciji na najbolji način.

Prvo mjesto zauzeo je Franjo Nadj, klub Pampas Osijek Zg HS Team, drugo mjesto zauzeo je Alvoedo Mannuele iz Italije i  treće mjesto zauzeo je Hrvoje Marić Zg HS Team.

STAZE

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
MILIJAN BRKIĆ
ŽELJKO MIHALJEVIĆ
ŽELJKO ŠARIĆ

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKA

Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 14