19. memorijal Branko Bošnjak

Ocjena: / 1
LošeOdlično 

Devetnaesti Memorijal Branka Bošnjaka održan je 11. listopada u novoj Sportskoj dvorani Samobor na kojem su i ove godine sudjelovali predstavnici iz više europskih zemalja. Na turniru koji je utemeljen u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Branka Bošnjaka borili su se tako natjecatelji iz Mađarske, Francuske, Švicarske, Bugarske, Rumunjske, Litve, Poljske i Grčke.

U jakoj europskoj konkurenciji medalje su osvojili i hrvatske predstavnice Kristina Kojundžić i Stela Oroz.

 

U srednje teškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Miroslav Milev iz Bugarske, a Litvanci su slavili u teškoj (Kestutis Radvila) i superteškoj kategoriji (Antanas Klibavicius). Posebnu nagradu za najbolji borbeni duh osvojila je hrvatska predstavnica Kristina Kojundžić, dok je za najbolju tehniku nagradu osvojio Gabor Rozsa iz Mađarske.

Ovaj već tradicionalni turnir koji uz očuvanje uspomene na Branka Bošnjaka promovira i važnost sporta u borbi protiv ovisnosti održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, Ministarstva unutarnjih poslova i Grada Samobora. Dobrodošlicu punoj samoborskoj dvorani i svim natjecateljima poželjeli su predsjednica KK Mladost Ljiljana Bošnjak, predsjednik Udruge veterana Specijalne jedinice policije Alfa Željko Mihaljević, predstavnik Grada Samobora Juro Horvat te izaslanici ministara branitelja Željko Motik i ministra unutarnjih poslova Vladimir Faber.

Povodom ove hvalevrijedne manifestacije u predvorju dvorane predstavljena je izložba „Alfe žive vječno “, u spomen na poginule pripadnike Specijalne jedinice „Alfe“.

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
MILIJAN BRKIĆ
ŽELJKO MIHALJEVIĆ
ŽELJKO ŠARIĆ

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKA

Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 27