Kamp Alfa 2016, peti dan druge smjene

Peti dan Kampa djece i mladih „ALFA 2016“ započeo je u 6,30 sati buđenjem sudionika i jutarnjom higijenom. Jutro je bilo kišovito pa nije bilo jutarnje tjelovježbe. Nakon obilnog doručka svečano je podignuta zastava Republike Hrvatske.

Autobusom ZET-a otputovali smo u Zagreb. Posjetili smo Zoološki vrt. Iako je veći dio Zoološkog vrta bio zatvoren za posjetitelje zbog modernizacije, bilo je vrlo zanimljivo. Vrtom nas je provela stručna voditeljica, a djeca su imala priliku dodirnuti zmiju.

U Zagrebu smo razgledali i postav Muzeja iluzija. Svim sudionicima postav je bio vrlo zanimljiv i s radoznalošću su isprobavali sve atrakcije.

Ručak je organiziran u planinarskom domu „Puntijarka“ na Sljemenu. Nakon fotografiranja na vidikovcu kod TV odašiljača i na stazi gdje se odvija skijaško natjecanje „Snježna kraljica“ posjetili smo, uz stručno vodstvo djelatnika Parka prirode Medvednica, Rudnik Zrinski što je svima bila vrlo zanimljivo.

Po povratku u sjedište kampa u Zaprešiću sudionici su se odmarali i zabavljali uz sportske igre. Prije večere dio sudionika prošetao se do rijeke Save i skele koja prevozi ljude i vozila s jedne na drugu stranu.

Nakon večere sudionici su se počastili sladoledima koje je donirala tvrtka LEDO, a nakon toga počele su pripreme za zabavu zadnje večeri kampa. Naravno djevojkama je bilo potrebno puno više vremena. Zabava je potrajala do dugo nakon ponoći.
Sutra je zadnji dan druge smjene i povratak kućama.

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
MILIJAN BRKIĆ
ŽELJKO MIHALJEVIĆ
ŽELJKO ŠARIĆ

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKA

Foto domovinski rat

Pristupnica